Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensam sägs vara stark, varför söker vi då så ihärdigt ?


Band som kärleken binda

Romantik till passion
Är endast ett
Overkligt fotografi
Av kärlekens hopp

Passion till kärlek
Är blott en
Uppdiktad vy
Av trygghetens väg

Kärlek till trygghet
Är enbart en
Imaginär illusion
Av kaosets band

Band som förväntas
Knytas upp av kärleken
Men stoppar i grusad
Besvikelse av tron

Tron till något högre
Utan själsligt kaos
Brustet ur tårar
Av ensamhetens liv




Fri vers av Jack_iX
Läst 421 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-11 08:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skriven berörande text!
2009-08-18

  Lasseman VIP
Så bra du har lagt upp din text min vän, jag känner, blir berörd och känner igen, man skall nog inte vara ensam för länge känner jag..applåder
2009-05-21

  Gisela Nordell
Det är inte lätt!

åtrå-kärlek
hör de alltid ihop?
nej,men kärleken
viktigare än åtrån

Tillslut lyckas
man få ihop det
om man inte
ger upp...

Ensamhet behövs med
2009-05-16

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet!
2009-05-14

  Last Word Spoken
Säger du detta nu när jag ska gifta mig?! hehehehe :)
2009-05-11

  flickan i spann
tänkvärd text om kärlek och verkligheten, bra!
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX