Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN SÅNG I VINDEN

Känn vinden som kommer och går,
se regnet som sköljer bort varje tår.

Följ månljuset om natten,
segla med stjärnorna över mörka vatten.

När vågorna når vår strand,
och gryning möter land.

Där dyningen söker en famn,
ska vindarna sjunga ditt namn.




Fri vers av wildrosen
Läst 414 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-11 13:36



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
rim och vi..vi rimliga poeter..hii..

helt underbar målerisk och
stämningsfull poesi
varma applåder!!!
2009-05-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
En sång i vinden
som en god klapp
på kinden, då känns
hela livet. som den så
välkomnande öppnade
grinden... .. .
2009-05-15

  Maria T
Mycket vacker poesi
2009-05-11

  Carola Bouvin
Ljuvliga toner finner vi här i dina rader.
2009-05-11

  mare VIP
Mycket vacker......
2009-05-11

  Peter Jr Eriksson
ja fin !
2009-05-11

  Dorian
Ska vindarna sjunga ditt namn, funderar på innebörden. fint text
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

wildrosen