Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är, ja du är underbar!

Det är som ett annat perspektiv för mig.
Alla mina drömmar är lösta av dig.
Du trodde mig vara någon annan.
Det är bara en fråga om jag kan botas.
Det är inte så att mitt hjärta blöder.
Alla säger att du är fantastisk nu när du är här.
Alla pekar sina fingrar mot oss.
Nu vet jag vad jag tror.
Jag står nedanför och simmar genom askan av ett annat liv.
Ingen annan anledning att acceptera.
Jag vill att du alltid känner att du är underbar!




Övriga genrer av emye
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-11 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emye
emye