Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraften


Skrivandet tar kraft
Säg inget annat
För annars så skriver ni inte

Men man kan få tillbaks en del
Av kraften, kanske mer
Än man gett
När man känner responsen…




Fri vers av LassO
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-12 00:45



Bookmark and Share


  Sabina "ops"
så sant
tar kraft
och ger kraft
och framför allt
glädjen av att skriva
och låta tankar.ord mm
bli det det blir när man skriver
även om man sticker ut i bland:)
2009-05-13

  anits VIP
Så kan det kännas många gånger
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO