Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så lite jag begär

det är så lite jag begär
ge mig bara

det som jag har haft

det är så lite jag begär
bara det omöjliga




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 207 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-05-11 21:47



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
det som tappats, inget mindre än alla stunderna. Kargt!
2009-05-12

  Sturesdotter
Precis mina ord! Bra!
2009-05-12

  Caprice! VIP
Ja, varför ska det vara så svårt att få det omöjliga? ;-)
2009-05-12

  Eva Langrath VIP
ler sorgligt igenkännande åt den känsla du så bra beskriver.

Eva
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger