Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du dö? Varsågod, här har du mitt liv.



inhalera min utandning
bli hög på min sorg
dela upp mina ögonblick av lycka
i små små tärningar och satsa
alla mina värderingar på ett flott casino
vinn mina tankar om livet
ser världen ur en förtappads ögon
sakteligen försvinner du från jordens yta















jag är för feg...
för släppa taget




Fri vers av Skäl till själ
Läst 450 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-12 00:03



Bookmark and Share


  objekt3
att är ett av svenskans finaste ord dårå ;)

för att släppa taget!
2012-01-05

  peter markurth
gillar
2009-05-12

  Lotti
Den fegheten finns nog i alla man fattar mod och släper lite pö om pö..........
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Skäl till själ
Skäl till själ