Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fråga allmänt ställd (och klart man f-å-r ta åt sig personligt): till förbudens, falska titlarnas, underliggande hotens, sociala manipuleringens mästare; Mår dina barn bra?


öppet svar från en frihets främjare

 

 

 

 

som om konst skulle vara skadligt

som om jämkande ord skulle

som om olika synsätt

 

som om olika

 

som om

 

om

då vill jag inte ha mina barn där

 

för där målas inga tavlor utan ram

där skjuter ångest upp för

en fläck på en hand

där

 

skräms tystnad in i ett barns land

och sagor måste benämnas 

 

"..men det är bara fantasi"

 

 

där slutar drömmar att drömmas

där är inte ens du själv

fri

 

där skapas fängsel för själar

och hörn hårda att trampa i

 

Här

kallar vi vår Värld

för Vi

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-12 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri