Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På en mossbelupen stubbe i tidig morgontimma...


Älvornas dans över Tjärn

Inunder mäktig gran

i tidig morgontimma

syns daggen glänsa

från lättan strå

fuktigt dis över mossbelupen stubbe

bedarrat i stillnaden

här syns älva, syns smått

dansa in dagning över tjärnen

stillnade ock jag,

andäktigt

nyss var dansen över, par om par

steg solen över horisonten

i löftesrika strålar ...




Fri vers av Gisela Nordell
Läst 168 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-05-12 01:08



Bookmark and Share


  Ronny Berk
naturlyrik av bästa märke, mäktigt i sin bedarrans mjukordade stillnad
2009-05-14

  Roula O
fantastiskt bra och strålande vacker dikt...
2009-05-12

  Fredrik Stillesjö
Hej Gisela!

Jo, i dessa stunder är man närmast sagorna. Drömmande bra tycker vännen Fredrik
2009-05-12

  DanSan
****************************

Åhhhhh . . . mumma för själen . . .
gillas så jättemycket vännen!!!

*APPLÅDER*

****************************
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell