Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbi döden


Med tanke på bi-döden
Är tiden förbi
För bi

Då är de snart slut med oss med
Och all gröda som ska pollineras

Då blir döden för bi
Också att mänsklighetens öde
Som mänsklighet
Är förbi
Om några år…




Fri vers av LassO
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-12 22:05



Bookmark and Share


  Svartsilver
lätt skrämmande text.
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO