Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar som du kommer att skratta åt

Jag gråter
Jag gråter över att du
Inte känner mig
Du vet inte vad jag känner
Varje gång du skäller på mig
Det är tårar
Tårar som rinner nerför min kind
Tårar som fyller mitt hjärta
Tårar som jag inte kan visa för dig
Tårar som du kommer att skratta åt
Jag vågar inte släppa mina tårar lösa
Rädd för att du ska se dem




Fri vers av 92 Lady J
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-12 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

92 Lady J
92 Lady J