Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är en sådan frihet..

 

det är en sådan frihet
ljus i själva luften
vita måsars segel över nyplöjd åker
lövsalsbrus
och häggens blommor vita vimplar
vajande i smeksam bris

kom
nu vill jag ta din hand
och leda dig
förleda dig
till älskogslekar i det mjuka gräset
under björkarnas portal
och du ska inte bli besviken

för det är en sådan frihet
äntligen
ett sådant lyckligt ljus
ur själva rymden nu 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-12 15:54



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Kärleksfullt och så vackert!!!!
2009-05-12

  Sturesdotter
Lockande och inte mycket pockande; han lär gå frivilligt! ;O)
2009-05-12

  Elaine.S VIP
Det här kändes busigt och lyckligt att läsa:))
2009-05-12

  Caprice! VIP
Lysande! Nej, självlysande... Blir alldeles varm inombords när du skriver så här. Så enkelt och självklart kan livet vara när man är öppen för det. Skål för det!
Du och Carola verkar slåss om bästa platsen i mitt hjärta... En god "kamp" som genererar helt underbara alster! :-)
2009-05-12

  Lili Samuelsson VIP
fantastisk poesi, egentligen så enkelt, vår lockelse och ljus
så kan det skrivas så här lättsamt och smidigt,gillar det här,mycket
2009-05-12

  Larz Gustafsson VIP
Enormt vackert!
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger