Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ställ din politiker mot väggen... du är i alla fall en av 250 000 som röstar på just den... ;=) Ja eller borde vara, eftersom valdeltagandet är lågt så blir de kanske 125 000 i praktiken, eller mindre


EU val GE OSS SVAR


Har du nån gång haft ett hederligt arbete
I den privata sektorn

Vad gjorde du

Vad tjänade du

Hade du något produktionsansvar där

Uppfyllde du dessa

Hur länge höll du på

Tycker du att politiker har onödigt mycket förmåner

Om ja, vad ska du göra åt de

Vad säger du om miljöproblem, kontra alla EU resor

Nämn 5 konkreta frågor som EU kan lösa

Varför ska vi ö h t rösta, när inte EU egentligen betyder nåt?

Ger du några vallöften

Vilka

Vilka samarbetar du med i EU parlamentet och varför

Ge exempel på vad Sverige skulle ha för nytta av EU

Varför har ni politiker sålt ut oss så vi hela tiden får betala dit




Fri vers av LassO
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-12 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO