Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårad, igen.

Jag fann mig återigen i självömkan.

Desperat, sårad och kärlekstörstande.

Famlandes i mörker

där bara herr ångest existerar.

Hoppets fackla hade ännu en gång tänts

för att sedan dö ut.

Å allt jag kunde se var återigen

döda ögon.




Övriga genrer av katnthepoet
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-12 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

katnthepoet
katnthepoet