Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om uppvaknandet. Skrivet före sänggåendet.


Liten morgonvers

Vaknar
Medvetandet fylls
med ingenting




Fri vers av ghost
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-12 21:54



Bookmark and Share


  Kalle.O
Ler igenkännande:)
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost