Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stark

Livets väg är inte asfalterad,
den är full av djupa gropar
som man ofta faller i.
Att hamna i en grop
där allt helt plötsligt känns meningslöst.
Att inte ha ork att ta sig upp igen.
Att inte nå fram dit man vill,
det är ibland ett helvete.
Men det är väl livets hårda skola antar jag
Stark är inte den som aldrig faller,
utan den som orkar ta sig upp igen...

© C.J




Fri vers av Chattis J
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-12 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chattis J
Chattis J