Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hård som sten

Den lilla rädda flickan
med en stulen barndom
Överlever
genom att bli hård
som sten

Tiden
läker aldrig
Konturerna
blir bara svagare

Kroppen minns
ändå
Och allt går inte
att lura

En blick
En gest
En beröring
Kan försätta allt
i rörelse

© C.J




Fri vers av Chattis J
Läst 398 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-13 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chattis J
Chattis J