Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gång så var man med tvilling


Dubbelt upp


Min flickvän
Hon föddes som tvilling
Men systern dog
Rätt omgående

"Tänk om hon levt då hade jag kunnat
Haft er båda… va helt underbart
2 sån ljuvliga kvinnor som du”

Hon tog de inte som nån slags
Positiv utmärkelse av sin egen
Goda personlighet
Kan jag säga

Tvärsom så fick jag nästan huka
Hastigt…
Så märkliga kvinnor är….
Jag menar
”hon var ju så bra så jag kan tänka mej en till”




Fri vers av LassO
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-13 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO