Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitta i trädet


Ornitologföreningen var ute
På sin första vårtur
Och man satte sej och fikade efter ett tag
Man talade om alla fåglar man sett

En tjej sa att hon sett en gök
Sitter flera där borta sa en och pekade
På en samling grabbar

Nejdå så tjejen jag såg han i trädet
Han satt där och gökade
De både syntes och hördes…




Fri vers av LassO
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-13 20:49



Bookmark and Share


  Roula O
hihi...denna var riktig rolig...härlig humor du har...tack!
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO