Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlevare (haiku)




huset är borta

men körsbärsträdet blommar

i skogsbrynet






Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 307 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-05-13 10:58



Bookmark and Share


  CRAIDLARN
Vi människor kommer och går, medan naturen ofta består! =)
2009-05-14

  Carola Zettergren
Underbart bra!!!
2009-05-13

    ej medlem längre
Förgänglighet men ändå finns något kvar - mycket bra!
2009-05-13

    ej medlem längre
Åh, så fint:-) Faktiskt, när man hittar gamla husgrunder och annat finns det ofta kvar mer av förvildade bärbuskar och fruktträd än av det byggda .. De är så fascinerande livskraftiga, ibland kan man se nya skott fast trädet ser fullkomligt dött och torrt ut - jag stod en gång med sågen i handen framför vår gamla fläder, som var bortom all räddning ... trodde jag tills jag såg det yttepyttelilla gröna längst ner. Den fick leva och blommar numera som aldrig förr :-)
2009-05-13

    Maria Malm
Lite vemodigt med det försvunna huset. Man funderar hur det såg ut, vilka som bodde i det en gång och plockade körsbären.
2009-05-13

  Måna N. Berger
En mycket talande bild!
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin