Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Basic Insikt

Telefonen ringer

- "Jag kan inte sluta att
tänka på dig
Upptagen?!"

Blomsterbudet på besök...
telefonen ringer och
ringer igen...
samma nummer
blinkar frenetiskt
på nummer presentatören...

Massor av mail och SMS!!!

Det ringer, knackar och bultar
på dörren...
Brevinkastet öppnas
-" Jag vet att du är där!"

Mannens rätt att följa sina känslor i...

Ett romantiskt drama
eller den galna kvinnan i
en psykologisk thriller...

Välj själv

© C.J




Fri vers av Chattis J
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-13 11:34



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
känns igen....
blev inte fri förens för 4 månader sedan...
hon hittade en annan att terrorisera.....
"kaninkokerskan" är passe' men härjar
oförbrukat i mitt REM tillstånd...
applåd för en välskriven skitbra text..
kb
2009-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Chattis J
Chattis J