Just nu på en rotvälta i skogen" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just nu på en rotvälta i skogen


Fördämningar brister till slut

Jag kände kraften komma och lyfte mitt huvud ovanför vattenytan

Det var först då

som jag kunde känna doften av dig och älska dig

som jag kunde tillåta mig att se öars skönhet och gå iland

det var då som jag vågade andas in det syre som var ämnat för mig

Det är nu 

som skogen får känna mina mjuka steg av livslust

det är nu som jag vänder innåt och blickar framåt

det är nu som en rotvälta blir en sinnesroplats och jag lever

poesi skapas av det jag känner och

tårar strömmar för vilken orsak de vill

för jag vet att ni tar emot mig

För alltid 

~~~~

Epione-09

 




Fri vers av Epione VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-05-13 14:29



Bookmark and Share


  Ronny Berk
vacker poesi med såväl natur- som mänsklig anknytning, förmedlar mej en känsla av framtids förhoppningar i sinnesro...
2009-06-03

    Rolf Lindström
Som alltid bra vännen. Att verkligen få styrkan åter för att kunna komma igen....
2009-05-14

    ej medlem längre
På rätt plats.. i rätt tid... och ett sinne som är redo.. då händer det.. Tack för att du delar med dig av denna upplevelse..
Och den kärlek som väcktes upp.. tror jag blir livslång
2009-05-13

  Miss Mod
Skogen välkomnar vackra Epione!
2009-05-13

  Quasimodo
En underbar dikt som jag andas in till dofter av insikter, levande lust och till en varm kärlek som håller allt i sin hand, ödmjukt och med tacksamhet !!! En applåd och bokmärker !!!!!!!!!!!!!
2009-05-13

  stella
Underbart att använda sig av naturen på detta sätt!
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP