Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Recept

 

 

Önskade att din röst såldes på apoteket
precis som värktabletter
för jag behöver din röst för att överleva

jag är i stort behov av att höra din röst
behöver din röst tre gånger om dagen
en gång på morgonen
en gång före sömnen
och när sorgen och längtan anfaller mig precis som nu...

Så jag önskar att Läkemedelsverket
sätter röster på dem som vi älskar i medicintabletter

för att ta den när vi drabbas av längtans sjuka
utan att våra älskade veta hur mycket vi behöver dem




Övriga genrer av issac.a.m
Läst 231 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-13 23:52



Bookmark and Share


  Peter Jr Eriksson
En av dom bästa texter på denna sida!
2009-05-18

  kärleks ängel
vilken fin tanken!!! önskade att det var verkligt!!
2009-05-17

  carina L
så fantastisk
2009-05-14

  Maria Zena Viklund
jag hade också en sån röst en gång som jag behövde som lade sig som mjukt silke över mitt bröst...nu är rösten borta men jag kan upptäcka dem i sorlet av dina ord.
2009-05-14

  Miss Mod
Fint skrivet.
2009-05-14

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2009-05-14

  Epione VIP
Då hade jag blivit tablettmissbrukare. :)
Jag vill ha recept på hur man kokar ihop en dikt som denna.
Vacker och stark, genuin på något sätt.
Smälter på tungan
2009-05-14

    sunnanvind
Ja det vore inte dumt!Ler*
2009-05-14

  Suzy med punkterna
Härlig tanke;=)
2009-05-14

  Sturesdotter
Ett recept på kärleksmedicin är en mycket vacker tanke; precis som textraderna.
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m