Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För majnattens skull

 

hittar du på mina stigar
så kom ut
för majnattens skull
kom till liljekonvaljedungen
och gör mig sorgfri
en liten stund




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 280 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-05-13 21:18



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Inte vem som helst tillåts nog heller att hitta stigarna...men finns den som man önskar att se där...i dungen av väldoft så lyser det nog ett ledljus:) "För majnattens skull"... tjusigt!!
2009-05-14

  Ronny Berk
en inbjudans och lockelsens fina poesi, icke endast för majnattens skull utan merandels för samvarons och sorgfrihetens
2009-05-14

  Lili Samuelsson VIP
mm, det här tycker jag om, det fins en storslagen enkelhet som tilltalar
2009-05-14

    Embla-Li
Vilka underbara ord. Du har samlat de vackraste och presenterar dem så rätt.
2009-05-13

  andrasidan
Lättheten i penseldragen är imponerande.
2009-05-13

  Myself
som i en saga,få ord men mycket blir sagt,jättefint
2009-05-13

  Carola Zettergren
Sagolikt fint, applåder!!!
2009-05-13

  Johan Bergstjärna VIP
Mmm... vilken lite härlig pärla.
2009-05-13

  Larz Gustafsson VIP
Än en gång frapperas jag av skönheten.
2009-05-13

  aol
okey kommer ler gillas
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger