Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara jag

För när vinden smeker mitt hår, Vet jag inte längre från vilket håll jag kom

Och när havet sköljer mina tår, Känns det nästan precis som om

Det var sommar igen och jag vandrade på stranden

Jag var ensam där nere och höll ingen i handen

Det blev svalare, Jag blev starkare

Det blev mörkare, Jag blev modigare

Det var bara jag, Ingen mer

Det var bara jag, Inga fler




Fri vers av Lollovisa
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-13 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollovisa
Lollovisa