Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag får skuldkänslor

.

Du är smal,
snälla nån,
om något
så behöver du
gå upp i vikt



Orden ekar kvar
länge och väl

- men jag kan verkligen
inte
se det du ser

Och det har
nu gått så långt
att jag faktiskt
får skuldkänslor

Ja,
jag får skuldkänslor
över att höra dina ord
- för det känns som
att jag lurar dig

Som om
att jag döljer
mitt verkliga jag
- det jaget jag kan se
i ett omslag
där jag framstår som smal

och därför
växer skuldkänslorna fram
för jag hatar
att ljuga för dig,
min älskade




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 240 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-13 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna