Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför kämpa.

sitter här på toaletten med mina armar
utsträckta längs benen, det blöder
från mina armar

golvet färgas rött av mitt blod
känner hur jag börjar frysa och mina armar domnar bort

inga tårar faller ner för min kind, tårarna är för länge sen slut
känner bara likgiltighet för allt , kan bara le nu,

faller ner på golvet och blir liggandes i mitt eget blood
varför kämpa är det enda jag tänker på , sen blir allt svart....




Fri vers av Morgan
Läst 690 gånger
Publicerad 2005-09-21 13:57



Bookmark and Share


  Redwine
tanken har väll nuddad mig, men aldrig att den snuddat mig.
Eller ? Bra förklarat. Det är iallfall tur att vi har hoppet
när allt annat har gått åt skogen.. Hoppet är det som
jag lever för.
2005-09-21

  Sophie Berg
Läste dessa ord och hoppas att det var vad de var. Bara ord. Ingen aktuell händelse. Berör gör den. Känner sorg.
2005-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan