Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen lilla ....

Du är så rackarns söt
Där i rutan
Du är den där
Som man sökt
Som man inte vill vara utan

Jag ville ha försökt
Att få med dej i skutan
Där jag är kapten
Jag ser din hud är len
Och leendet som en sol

Du sliter av dej kläderna
Och slänger dom över en stol
Jag önskade mej ett nummer
Men ditt, börjar med IP
När du dansar så slår mina trummer
Du utan blus, bh och kjol

Men via nätet finns en miljon till
Eller två
Som inte heller nåt annat vill
Än att bara göra så
Som jag kände för
Och man fick det nummer
Som man kan hitta dej på




Fri vers av LassO
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-14 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO