Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett litet frö

som ett litet frö, litet
som ett sandkorn bland
tusentals andra frön
föll ner på jorden,

den grodde långsamt,
men fick utsättas av många
hårda väder,
de andra fröna
grodde snabbt och
enkelt,

men inte denna lilla frö

Men efter en tid,
var inte detta lilla frö
kvar, utan hade förvandlats
till den vackratse blomman
av alla.




Fri vers av gloria
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-14 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gloria