Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägskäl

Går på min färd,
villse tittar jag på olika vägar.
Har ett svårt val att välja,
vilken väg är min väg.

Önskade det fans en karta,
eller åtminstånde kompass.
Det hade varit lättare,
men såna här val ska inte vara lätta.

Jag stampar i ett vägskäl,
står aldeles stilla.
Funderar ska jag ta höger?
Eller vänster, raktfram?

Hoppas jag tar rätt väg,
iallafall för mig.
Kanske finner jag något vättigt,
om jag har tur.




Fri vers av Ghost85
Läst 486 gånger
Publicerad 2005-09-21 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ghost85
Ghost85