Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äntligen har jag kommit till insikt och förstår en del av livets gåta.


Insikt

Insikt

Nu har jag
kommit till en punkt
då jag varken räds
djävulen eller gud
då jag kan tala med
alla världens mäktiga män
och trivas
eller vantrivas
i deras sällskap
en insikt som gör mig
både stolt och rädd
för jag har kommit på
att livet är en
chimär
eller i alla fall
en bagatell.
Och ändå
måste jag leva vidare.
Livet är ändock
värt att leva
och utforskas.

2009-05-14






Fri vers av tidensvans
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-14 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans