Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Formler




här på parkettgolvet


handlar det inte längre om
synden







som svanarna och tranorna
följs åt





så fogas vi






och somnar lugnt
trots allt







Fri vers av torbjörn j.
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-14 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

torbjörn j.
torbjörn j.