Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DNA-FRAMTIDER


Investera i ett DNA register
Så kan doktorn se
Dina fel och brister
Kanske redan innan
”du får prostataproblem”
Så säger de med kunskap
Om streckkoder
Allt om DNA-anoder

Ta ett piller mot streck 24
Alla goda råd är dyra
Beställning till UpJohn för potensen
Med den resande ingridiensen
Och på försök
Ett bantningpiller
För streckkoderna säger att du blir äldre
Och därmed fet
Men behövs DNA för att veta det

Men sist och sant
Finns inget piller som kan få din tant
Att se ut som när ni var unga
Med röst som låter
Och bröst som gunga
Fast DNA kunskap
Den tunga
Kanske är sånt, man sen begråter




Fri vers av LassO
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-15 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO