Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dessa fåglar


Dessa fåglar som hela tiden skränar
Och låter
Kvittrar och lever om

Sover de aldrig
Eller kvittrar de i skift….




Fri vers av LassO
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-02 15:05



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Härligt är det att få vakna till dessa kvitter, tror inte att dom har skift jobb men startar nog tidigt om morgonen.
2009-06-02

    ej medlem längre
det är väl härligt att höra? Bättre än motorbuller...
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO