Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värsta skitvalet



ADRESS till röstlokal
Snacka om skitval
http://www.val.se/val/ep2009/rostmottagning/fortidsrostning/rostningslokal/01/80/8036/index.html
------------------
Spånga Bibliotek
Värsta Allé 12
Tröskel vid HK-Toa
Ta med id-handling och röstkort!

-------------------------------

Man kan rösta på biblioteket
”Värsta allè” låter väl kul

”Tröskel vid HK-toa”
Det är nog bästa i alla fall
Skitadress med…. Värsta skiten




Fri vers av LassO
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-15 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO