Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägen

Långt borta vid vägens rand

syns en flicka

vilsen men orädd

bara fötter

hon bär livet inom sig

starkt känner hon

uppgiften tar hon på allvar

att stå för sitt liv







Fri vers av flickan i spann
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-15 08:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker beslutsamhet-vacker text!
2009-05-15

  Lars Hedlin
Bra skrivet
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann