Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här dikten är till min kära syster.


du är dina vingar

Du vill vara mitt hopp min glädje
min styrka,
du vill känna min kärlek mot livet,
du vill se genom mina
ögon, känna mina
känslor.
kunna vara lika lätt
som mina leenden,
känna de solsken jag känner
i mitt ansikte.
Vara lika klarvaken som i mina sinnen,
du vill vara i mina vingar, som
ska lysa upp en väg
att vandra på.

Men du är jag och jag är
du lika mycket som vi är varandra.
Vi är varandras vingar,
som lyfter oss mot himlen:
Du är lika unik som ditt
ljus, ditt ljus är lika unik som
dig.

Du är ett ljus i mörkret,
som lyser upp andra människors ljus,
du visar våran sanning om oss själv,
du visar äkta kärlek mot
våra egna ljus.
Du är en person som lyfter fram våra
dolda personligheter,
du påminner om en film som kan ses om
och om igen.
Du är ett svärd en rustning
en hjälm,
du blir våra vingar genom dina
egna.

Du är en ängel med vingar som
för tillfället är osynliga,
tills du väljer att tro att
de finns där.

Du är dina vingar.












Fri vers av gloria
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-16 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gloria