Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huka i motvind.

Nej, det är inte lönt
att huka i motvind,
som du vet.
Och hittar du ingen skugga
när solen gassar
då blir du het.
Vägen, ja den går upp
men oftast ner.
Och visst kan man önska
man hade mer
men du har vad du har
och får vad du kan få.
Sen hänger det ju på
vilken väg du tvingas gå.
Så, för dig hjälper ingen hukning.
Är det inte det ena så är det det andra.
Många skrubbsår på knäna
under vägen du barfota vandra.




Fri vers av alikavalika
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-16 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika