Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästa mjölkko


Checker var gratis
En gång, det var liksom finessen

Kassar på affären var gratis
En gång

Korten som kom
Var gratis

Checkkredit var gratis
Du betalade bara för de du nyttjade

Succesivt så kommer den stora
”Ta betalt vågen”

”Bankerna är ju värst” men å andra sidan
De är de ju alltid, vad är skillnanden mellan en
Nazist och en barnkdirektör
Nazisten pungslår dej gratis….

De överskuggar allt, dessa
”ta betalt typer”
Comhem tar nu inte bara betalt för programmen
Och boxern
Utan också för korten…
Snart så vill kommunen ha betalt för att du ska andas
Och om du vill bada i en sjö
Men vaddå, det gör ju vissa redan…

SNART är inte internet fritt
Så fort några anser att ”människor är tillräckligt beroende”
DÅ kommer det stora betal paketet
Först i liten skala

Sen allt värre
Den dan, alla sitter fast….
Du vet även om du slår av strömmen
Så får du betala för kablarna i marken
FAST du betalt dom en gång

SÅ ÄVEN om du slår av internet
Så kommer man att skapa ett klimat
Där alla får ”solidariskt betala”
Dvs alla är solidariska
Men bara vissa betalar….

INTERNET ÄR NÄSTA MJÖLKKO
FÖR STATEN OCH KAPITALET.

Enda sättet att stoppa är att protestera i tid
Och avslöja deras planer…
(rösta på piratpartiet)




Fri vers av LassO
Läst 137 gånger
Publicerad 2009-05-17 05:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO