Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet aldrig


Jag vet aldrig nar jag gatt

for langt

om den har natten
var natten
da jag skulle vantat


forst senare

vaknar jag

med den klibbande vatskan

segt fasttorkad

pa laret

och inser

att jag gjort det

annu en gang



Du ringer aldrig tillbaka.





Fri vers av Johanna Ljunggren
Läst 469 gånger
Publicerad 2009-05-16 21:37



Bookmark and Share


  blaite
Wow..kanon..sorglig också..men härligt skum..Blaite
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Ljunggren