Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

9 millimeter



9 millimeter,

9 millimeter lång är min enda sanna dröm

9 millimeter lång

9 millimeter iskall stål

kall stål pressas igenom hud och muskler

Sen stop, inget mer

inget mer

9 millimeter lång är min enda sanna dröm




Fri vers av Manic_Gambler
Läst 332 gånger
Publicerad 2005-09-21 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manic_Gambler
Manic_Gambler