Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt leénde

När jag ser ditt leénde
kan jag möta världen.

Du vet jag kan göra
vad som helst.

När jag ser ditt leénde
ser jag en stråle av ljus.

Jag ser det strålar
rakt genom regnet.

När jag ser ditt leénde
när du ler
mot mig.

© C.J




Fri vers av Chattis J
Läst 343 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-17 02:25



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Fiiint! Det leéndet hoppas jag att du får se ofta, ofta:-)
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Chattis J
Chattis J