Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. you shouldn't have - for childs sake


halv

 

 

jo

 

det är dags nu

det är dags

 

när natten gått mossgrönt moll

och polskan vänt månen mot

dag

 

må myren brinna

rätt och tungor tysta tiden

 

 

jo

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-17 03:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri