Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är vår och jag drömmer om att slippa möta den ensam :/


Du finns...

Du finns i jordgubbslandet
i hallonbuskens sommarsmak
Syns i rosklädda bandet
som vackert pryder grannens tak

Du finns i fåglars kvitter
i blommans söta nektar
Du finns i barnens fnitter
där sommarbrisen fläktar

I sången orren spelar
över vidsträckt fjällnatur
Där skog och bäckar helar
porlar klart din signatur

Du finns gömd i jorden
i änglars sagokör
Liksom du finns i orden
som min själ berör




Fri vers av hawkeye
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-17 10:01



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ger en skön bild för allt det vi saknar och en längtan att det ska bli och finnas med allt !!
2009-10-13

    ej medlem längre
jättesnyggt!
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye