Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag råkade bara stå där

Det du såg var något i ditt eget huvud
jag råkade bara stå där
och det du såg var bara något i ditt eget huvud
det är du som väljer ifall jag ska få vara en del av dig

inte jag

jag råkade faktiskt bara stå där




Fri vers av Hubbishelena
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-17 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubbishelena
Hubbishelena