Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar innan


Älskarinnan
Älskar innan

Det blir avslöjat
…. Sen vet man ej…

Frun älskar innan med
I bästa fall
"sen vet man ej"
Kärlek förbyts lätt
till annat

Mannen älskar 2
I alla fall tror han det
Om han nu älskar alls
Om han nu inte bara är
”En kåt gubbe”
Om det nu är ”bara”

Ja beroende på om man verkligen älskar
Eller om det är erotik och sex
Enbart, och om det också är ”bara”

Men vem är man att döma
Eller kvinna att döma
”alla goda ting är tre”
Fast oftast inte i kärleksrelationer

Det viktigaste är nog att göra så gott man kan
Och att inte trampa på andra
I alla fall inte, medvetet
Kärleken kan vara en svår ”älskarinna”
Den kräver så mycket för att växa

Men kan ge så oerhört mycket…
Mycket mer….




Fri vers av LassO
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-17 18:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
klok och bra skriven text.
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO