Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pass

Pessimissmens glasögon
De där, smutsiga, repiga
Som stör vyn
Svetsloppor och tumavtryck
Inte lätt att se nåt glatt där inte

En sån morgon är inte bra
För resten av dagen…

Ingen dum ide att stanna upp
Ta fram näsduken och putsa dom lite

Tänk du lever i alla fall
Kan röra dej

Sitta
Stå
Se (för annars kunde du inte läsa detta)
Äta glass i sommarvärmen
Se andra människor
Du kanske älskar någon
Någon älskar dej
Du har hopp om en morgondag

Se där glasögonen lite renare
Kanske inte helt positiva än
Men de kommer…
Som renade glasögon…
Som OPTIMISTENS glasögon




Fri vers av LassO
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-17 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO