Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där ingen kan höra mig

Springande, flåsande, fallande.
Ytliga skrapsår på kinden

Trevande, kämpadande, reser mig
Skakar av mig alla tvivel

Joggade, snavande, stupande
Knakande oljud från benet

Haltande, blödandes, gråtandes.
Såren läker väll med tiden

Uppfläkta, variga, ruttnande.
Förtvivlat plågad och övergiven

Ingen kan höra mitt skrik i skogen.

Snälla rädda mig, snälla hela mig !




Fri vers av Redwine
Läst 282 gånger
Publicerad 2005-09-21 23:51



Bookmark and Share


  Teo Z
Tror det ska stå uppfläkta där på ett ställe.. Men annars en bra och gripande text. Ibland känner alla för att räddas, men ibland så är det så illa att man måste ta tag i sig själv och dra sig ut ur skogen..
2005-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine