Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1. Mjukt lägger insjön

 

mjukt lägger insjön
sitt lugna leende tillrätta
kluckar förnöjt i strandgiporna
rättar sig efter molnen

ingen simmare behöver ana
vad botten gömmer
bakom speglingen
dit inget ljus tränger ner




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 234 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-05-17 18:06



Bookmark and Share


    wildrosen
applåder x flera...
2009-05-20

  Elaine.S VIP
Så skönt en simmare kan glida ner och bara njuta av den yttersta ytan...Sen gillar jag känslan av lugn , som att sitta och titta på denna yta som "rättar sig efter molnen". Det finns ju ett djup, men ibland får man ta det en annan dag...och mjukt är gott!!
2009-05-18

  Rosmarin
du tecknar en fin bild här genom att förmänskliga insjön
2009-05-17

  Carola Zettergren
Underbart skaldat!!Applåder!
2009-05-17

  Nina V A
Verkligen en rörelsebild att avnjuta, jag kurar ihop intill dess kant och blickar.
2009-05-17

  aol
sällsamt vacker poesi så berörande
2009-05-17

  Sturesdotter
Som en sommarvind lägger sig dina ord....tlll ro. vackert!
2009-05-17

    ej medlem längre
skickligt du beskriver människa med ord lånade av natur. Det blir riktigt bra!
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger