Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dörren mittemot


vem bryr sig
om holsson
på sjätte våning
är inne,ute,
eller rentav död
vem bryr sig om mig
dörren mitt emot.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-17 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP