Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2015 .....


Kunglig uppstötning





Sofia
Kvinnan av folket
en av oss
grattis….

cirkusdirektören Knugen
gav dig jobbet som apa tillslut
i manegen
tillsammans med övriga högpannade
i bur

med
puder och peruker
och adliga seder

och har du bra ägg
i din blågula livmoder
är tronföljden säkrad
HURRA !

kanske kan du sen
be
att få starta en fond
är du snäll
för oss fattiga stackare härnere
eller kanske
för Afrikanska
vanskapta barn

Vi
står flinande givakt
och sjunger nationalsången
var gång
flaggan hissas….

nu gläds vi med dig
när du kan köpa dyra klänningar
för våra skattepengar

En sur uppstötning
och ett leve

hurra
hurra
hurra






Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-17 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP